Usuwanie danych
Jeśli masz konto salonu (logowanie przez Google lub Facebooka)
Napisz na kontakt@vizita.pl z adresu, którym logujesz się do panelu, i poproś o usunięcie konta. Usuniemy konto, salon oraz wszystkie jego dane (zabiegi, godziny, wizyty, opinie, zdjęcia) w ciągu 30 dni i potwierdzimy to mailem. Wcześniej możesz pobrać kopię danych klientek w panelu, w zakładce „Dane i RODO".
Z danych konta Facebook lub Google zapisujemy tylko imię, adres e-mail i identyfikator konta — nic więcej. Możesz też w każdej chwili odłączyć naszą aplikację w ustawieniach swojego konta Facebook (Ustawienia → Aplikacje i witryny) lub Google.
Jeśli umawiałaś lub umawiałeś wizytę w salonie
Administratorem Twoich danych jest salon, w którym się umówiłaś lub umówiłeś. Poproś go o usunięcie danych — salon robi to w panelu jednym kliknięciem, razem z Twoimi opiniami. Dane salonu (nazwę i kontakt) znajdziesz na dole jego strony rezerwacji.